PC

Nintendo na aparatima – Zelda: Tears of Kingdom igriva na PC-u u 4K rezoluciji

FOTO: Nintendo

Ranije ove nedelje, izašli su izveštaji o tome da se The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom može igrati na PC-u preko Ryujinx Nintendo Switch emulatora. A danas i praktično zvanično, PC igrači već mogu da igraju ovu predstojeću Zelda igru u 4K/60fps sa oba Yuzu i Ryujinx emulatora.

Koliko smo mogli da vidimo, i Yuzu i Ryujinx imaju neke vizuelne/grafičke artefakte sa ovom igrom. Osim toga, potreban vam je jako moćan PC sistem da biste se približili 60fps.

Što se tiče performansi, i Yuzu i Ryujinx mogu da pokrenu igru glatko tokom njene uvodne scene. Međutim, kada se igra otvori, performanse padaju na srednjem rangu PC hardvera. Stvari će se očigledno poboljšati kako developeri Yuzu i Ryujinx rade na optimizaciji i poboljšanju performansi. Ne zaboravimo i da Tears of the Kingdom još nije izašla (pa… barem zvanično).

Nažalost, Nintendo je uklonio gotovo sve 60fps emulirane video snimke za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Ovo je veliki problem za japansku kompaniju koja ima prilično surov način borbe protiv i najmanjeg curenja informacija, a kamoli nečeg masivnog kao je čitava igra koja je pritom sada potpuno igriva na suparničkoj platformi. Nintendo je već započeo istragu i traga za počiniocima ovog “zločina” i ako oni budu pronađeni očekuje ih poprilična kazna.

Kao i uvek, nećemo dozvoliti direktne linkove za ROM igre. Dakle, nemojte se mučiti tražeći link.

Zelda: Tears of the Kingdom izlazi 12. maja za Nintendo Switch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top