PC

Veliki Playstation Showcase je samo par nedelja daleko

Posted on

FOTO: Sony

Sony sprema digitalni događaj u narednim nedeljama na kome će pokazati nove PlayStation igre, saznaje se iz raznih izvora, što je u skladu sa ranijim glasinama.

Ljudi koji znaju šta Sony Interactive Entertainment planira kažu da bi sledeći PlayStation Showcase mogao da bude krajem meseca ili početkom juna, pre nego što počnu drugi veliki događaji sledećeg meseca, kao što je Summer Game Fest i Xbox Showcase.

Ovo potvrđuje i Jeff Grubb, novinar sa Giant Bomba, koji je u ponedeljak rekao da misli da će PlayStation događaj biti tokom nedelje koja počinje 25. maja.

Ako je ovo tačno, PlayStation događaj će otvoriti period od nekoliko nedelja punih velikih prikaza video igara, koje se dešavaju umesto otkazanog E3 2023 sajma.

Summer Game Fest, koji se predstavlja kao “globalno slavlje fanova za ono što nas čeka u video igrama”, će se održati četvrti put sa živim uvodnim šouom u četvrtak, 8. juna 2023. godine.

Na šouu će biti svetskih premijera, demoa igara i najava, a publika će moći da ga gleda uživo u YouTube teatru u Hollywood Parku u Inglewoodu, Kalifornija.

Posle Summer Game Festa, na redu je Xbox Games Showcase u nedelju, 11. juna koji počinje 19 sati po našem vremenu.

Ne zna se koliko će dugo trajati prikaz, ali odmah posle njega će biti Starfield Direct prezentacija, koja će nam detaljno pokazati Bethesda-inu naučnofantastičnu RPG igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version