PC

Dead by Daylight dobija singlplejer igru od studija koji je doneo Until Dawn

Posted on

FOTO: Behaviour Interactive

Dead by Daylight je imao prilično uzbudljivih mesec dana. Ne samo da su najavljena sledeća dva DLC-a, od kojih u jednom glumi Nicolas Cage, već je najavljena i nova igra za jednog igrača zasnovana na Dead by Daylight univerzumu koju razvija jedan od naših omiljenih horor studija.

Supermassive Games se proslavio sa Until Dawn tokom PS4 generacije i od tada se proširio sa Dark Pictures Anthology igrama i duhovnim naslednikom Until Dawn-a, poznatim kao The Quarry. Sada se Supermassive udružuje sa Behaviour Interactive-om za svoj sledeći projekat, koji će biti nova igra Dead by Daylight za jednog igrača.

Dead by Daylight je veoma popularna asimetrična horor igra u kojoj jedan igrač preuzima ulogu ubice, a četiri igrača kao “preživeli” koji pokušavaju da pobegnu. Igra je samo rasla tokom godina, sa mnogim licenciranim DLC-ima. Igra takođe ima skup originalnih likova i ima svoju vlastitu priču i mitologiju koja se vrti oko Entiteta.

Supermassive Games sada radi na spin-off-u za jednog igrača, ali u ovom trenutku znamo vrlo malo o tome. Pored ovog spin-off-a, Midwinter Entertainment takođe radi na spin-off igri Dead by Daylight koja će biti PvE i fokusiraće se na kooperativni gejmplej i istraživanje više od “Entitetovog” carstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version