Vesti

Da li nam to Santa Monica sprema novi Gods of War Ragnarok nastavak ?

Posted on

Studio Santa Monica koji stoji iza igre God of War je nedavno objavio nekoliko oglasa ya posao u kojim traži nove talente koji će im pomoći u izradi novog, za sad nepoznatnog naslova. Santa Monica Studio koji je u vlasništvu Sony-ja je poznat po kreiranju jedne od najboljih single-player igre na PlayStation 4 i Playstation 5 – God of War Ragnarok. 

Ova akciona avantura koja je zasnovana na Grčkoj i Skandinavskoj mitologiji je jedna od najboljih PlayStation franšiza koja nastavlja da dobija pohvale još od svog prvog izdanja za PlayStation 2, kao i za svako naredno izdanje za nove generacije konzole. 

Međutim, izgleda da se stvari u ovoj kompaniji menjaju. Špekuliše se da ovaj studio čak radi na God of War Ragnarok nastavku, zbog velikog broja oglasa koji su raspisali. 

Ovaj studio traži veliki broj novih talenata sa iskustvom kako bi radili na razvijanju novog naslova za ovaj studio. Potrebni su inženjerski menadžeri, senior producenti, senior tehnički umetnici i senior konceptualni umetnici okruženja. 

U oglasu za senior razvojnog koncept umetnika okruženja piše da kandidati moraju imati sposobnost da renderuju realistične uverljive fantazija zasnovane props, arhitekturu i prirodne pejzaže kao i blok ideje u 2D i 3D.

Čim dolazi do potrebe za velikim brojem novih članova tima, znači da se radi na novom projektu koji je za sad nepoznat javnosti, ali veoma je moguće da se radi o novom nastavku njihove najpopularnije igre. Na nama ostaje da čekamo i da vidimo šta to ovaj studio priprema za nas. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version