Vesti

Igrači će (najverovatnije) moći uskoro igrati Tekken 8

tekken 8

Prema novim glasinama koje su se pojavile na internetu, igrači će uskoro moći da igraju Tekken 8. Ova godina je izgleda odlična za ljubitelje borbenih igara, s obzirom da sledeći mesec stižu Street Fighter 6 i Mortal Kombat 1. 

Prošle godine u septembru je potvrđeno da se radi na novoj Tekken igri i od tad su svi ljubitelji ove igre nestrpljivi.

Ne zna se mnogo o radnji Tekken 8, ali prethodni trejler je implicirao da će se nastaviti sin-otac borba između Kazuya Mishima i Jin Kazama nakon smrti Heihanchi Mishima na kraju Tekkena 7. Mnogo fan favorita iz prethodnih Tekken igara su potvrđeni i razvojni tim je obećao da će Tekken 8 biti dosta agresivniji nego prethodna izdanja zahvaljujući novom Rage and Heat borbenom sistemu.

Iako do sad nije izašao zvaničan datum izlaska Tekken 8, fanovi će najverovatnije uskoro moći da provere kako je ova igra osmišljena i napravljena. Priča se da je Tekken 8 Playtest dodat na Steam stranicu. Još nije jasno šta je tačno ovaj playtest, ali mogao bi da bude neki Tekken 8 demo koji može da se igra kako bi se testirale funkcije igre i infrastruktura pre lansiranja igre.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti više informacija o ovom veoma očekivanom i uzbudljivom nastavku ovog serijala koji će biti dostupan za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top