PC

Star Citizen produkcija košta više nego GTA 5, Cyberpunk i Red Dead 2 zajedno

Posted on

U junu 2020. godine Star Citizen je bio u vestima kada je otkriveno da je igra premašila 300 miliona dolara po finansiranju, čineći ovaj multiplayer space simulator najskupljom igrom svih vremena. Star Citizen je od tada nastavio da nadmašuje samog sebe, sa sve rastućim naslovom koji sada premašuje ukupni budžet za GTA V, Red Dead Redemption 2 i Cyberpunk 2077 zajedno.

Prema PlayerAuctions-u, ukupno finansiranje Star Citizen sada je dostiglo gotovo 600 miliona dolara. Možda još iznenađujuće je kako se to upoređuje sa nekim od najvećih naslova industrije. Ukupni budžet Star Citizen sada je premašio GTA V, Red Dead Redemption 2 i Cyberpunk 2077 zajedno.

Star Citizen se različito posmatra od strane različitih ljudi. Za neke, Star Citizen je jednostavno novčana rupa. U očima drugih međutim, ovaj novac je ulaganje u jednu od najambicioznijih igara svih vremena.

Skoro 10 godina nakon što je igra prvobitno trebala da se objavi još uvek nismo ni blizu zvaničnog datuma izlaska. Ipak, obzirom na to koliko novca igra i dalje zarađuje, nije iznenađujuće videti da Star Citizen još uvek nije ni blizu završetka. Nadamo se da sav ovaj novac ide direktno u razvoj igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version