PC

Star Wars: The Old Republic se ipak neće ugasiti

FOTO: Bioware

Više od decenije BioWare je bio zadužen za razvoj Star Wars: The Old Republic, ažurirajući ga sa novim sadržajem i ekspanzijama. Ranije ovog meseca, EA je najavio da će igra preći u drugi studio, oslobađajući resurse u BioWareu za rad na drugim projektima. Neki fanovi su bili zabrinuti da je to znak da igra neće biti tu još dugo, ali BioWare tvrdi da to nije slučaj.

EA prebacuje budući razvoj MMO-a Old Republic u Broadsword Online Games. Ovu kompaniju vodi Rob Denton, bivši potpredsednik BioWare studija. Denton je bio u BioWare kada je projekat The Old Republic počeo. Ovaj studio se bavi nizom starijih MMO-ova, uključujući Ultima Online i Dark Age of Camelot. Deo SWTOR tima iz BioWare prelazi u Broadsword kao deo dogovora.

Ovo deluje kao potez koji pravite kada planirate da stavite igru na životnu podršku pre nego što isključite utikač za godinu ili dve. Međutim, BioWare producent, Keith Kanneg, sada je potvrdio fanovima na forumima da igra ne ulazi u “režim održavanja”.

“Da li igra ulazi u režim održavanja? Apsolutno ne”, rekao je Kanneg. “Kao što sam rekao ranije, radimo na budućim planovima uključujući više priče i inicijative modernizacije za igru. Nadogradili smo igru na 64-bitni sistem i radimo na prebacivanju servera u oblak. Ima još ažuriranja sadržaja i tehnologije na putu.”

Kanneg dodaje da će ovaj potez omogućiti “puno kreativne slobode” za razvojni tim. Imajući to u vidu, čini se da će SWTOR nastaviti da dobija ažuriranja sadržaja u doglednoj budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top