Vesti

Novi Genshin Impact leak otkriva pet potpuno novih oružja

Novi Genshin Impact leak otkriva pet potpuno novih oružja koja će biti deo sistema Battle Pass-a. Kada igrač dostigne Adventure Rank 20, moći će da otključa ovu mogućnost koja uključuje poseban sistem nivelisanja. Da bi se podigao nivo Battle Pass-a, igrači moraju da završe različite zadatke.

Ova mogućnost ima besplatnu i plaćenu varijantu koja omogućava dodatne nagrade kao što je BP Bounty koji igračima omogućava da izaberu jedno od pet oružja. Iako se Genshin Impact dosta promenio od svog izlaska, developer HoYoverse nije napravio puno značajnih promena u načinu rada Battle Pass-a.

Trenutno, BP Bounty sanduk u Genshin Impact-u sadrži pet različitih oružja: The Black Sword, Serpent Spine, Solar Pearl, The Viridescent Hunt, and Deathmatch. Od ovih oružja, Serpent Spine se široko smatra najboljim izborom, posebno ako igrači uspeju da dostignu sve nivoe unapređenja. Novi tvit od strane pouzdanog leakera poznatog kao merlin_impact otkriva da će HoYoverse napokon promeniti liniju oružja u Battle Pass-u u nadolazećem Fontaine ažuriranju. Prema leaku, promenjeni Battle Pass će sadržati sledeća oružja:

  • Scion of the Blazing Sun – luk od 4 zvezdice
  • Wolf-Fang – mač sa 4 zvezdice
  • Talking Stick – koplje sa 4 zvezdice
  • Ballad of the Fjords – koplje sa 4 zvezdice
  • Sacrificial Jade – katalizator sa 4 zvezdice

Scion of the Blazing Sun će biti odličan budžetski DPS mač, jer ima Crit Rate kao sekundarnu statistiku. Ovaj luk će biti prvi izbor za većinu napad orijentisanih korisnika , poput korisnika elementa Cryo Ganyu ili Šumskog čuvara Tighnarija. Wolf Fang  će takođe pružiti pristojne glavne i sekundarne statistike koje mogu koristiti mnogi glavni ili sub-DPS likovi u igri.

Njegov pasiv poboljšava Elemental Skill i Burst štetu likova. Ballad of the Fjords ima veoma jednostavan pasivan efekat koji povećava pasivnu Elementalnu veštinu nosioca oružja ako u timu postoje tri različita elementa, što znači da se može koristiti u poznatom Burgeon timu.

Novi katalizator Sarcificial Jade  će pojačati maks. HP nosiocu oružja za 20% i Elementalnu veštinu za 80, ako se lik ne koristi na terenu 6 sekundi. A Talking Stick će povećati ATK lika za 16% tokom 10 sekundi ako bude pogođen elementom Pyro, što je veoma specifičan pasivan efekat koji može funkcionisati u određenim Genshin Impact timskim kompozicijama

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top