Vesti

AEW: Fight Forever – Zvanični trejler za stadionski Stampede Battle Royale

AEW Fight Forever je sportska video igra profesionalnog rvanja koju je razvio Yuke’s, a objavio THQ Nordic. To je prva igra za kućne konzole i računare zasnovana na američkoj profesionalnoj organizaciji  rvanja All Elite Wrestling (AEW).

Planovi za igru u sklopu ove promocije su se pojavili već u oktobru 2019. godine, ali zvanično je bila  najavljena u novembru 2020. godine. Ova igra predstavlja prvu rvačku igru koju je Yuke’s razvio od 2018. godine i WWE 2K19, pre nego što je studio prekinuo saradnju sa WWE. Igra je snažno inspirisana prethodnim generacijama konzolnih rvačkih igara.  Posebno  je inspirisana sa WWF No Mercy za Nintendo 64, sa arkadnim stilom igranja, izraženim izgledom rvača i prezentacijom, za razliku od realističnijeg simulacijskog stila koji je karakterisao razvojne prethodne rvačke igre ovog developera.

Igra je objavljena 29. juna 2023. godine za PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Nakon objavljivanja, igra je dobila mešane kritike, s pozitivnim ocenama za njen retro arkadni stil igranja, ali i kritikama zbog ograničene prezentacije, režima i prilagođavanja.

AEW: Fight Forever je nova rvačka igra zasnovana na brendu All Elite Wrestling, koju je razvio YUKE’s. Pogledajte trejler za stadionski Stampede “Battle Royale” mod, gde se 30 rvača bori kako bi postali jedini pobednik. Stadionski Stampede “Battle Royale” će biti dostupan kao besplatno preuzimanje na kasniji datum za AEW: Fight Forever, koji je trenutno dostupan za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X, Nintendo Switch i PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top