Vesti

Blood Knight – prva nova klasa u Diablu posle skoro čitave decenije

Blizzard je otkrio Blood Knight, prvu novu klasu u Diablo serijalu koja se pojavila posle skoro čitave jedne decenije. Međutim, ne dolazi u nedavno objavljeni Diablo 4 – bar ne još. Blizzard je najavio da će Blood Knight biti dostupna u besplatnoj mobilnoj igri Diablo Immortal od 13. jula. 

Blood Knight je opisana kao klasa srednjeg dometa sa opcijama napada koje su hibridne i mogu biti bliske ili udaljene, zavisno od blizine cilja. Bllod Knight je “uništavač vampira”, hraneći se životom svojih neprijatelja, zarobljavajući ih u senke i specijalizujući se za upotrebu štapa kao oružja.

Blood Knight je prva nova Diablo klasa još od izlaska Crusadera za Diablo 3 2014. godine. Naravno, igrači Diablo 4 već se pitaju koju novu klasu će njihova igra dobiti kao dodatni sadržaj. Diablo 4 je lansiran sa pet klasa: Barbarin, Nekromancer, Druid, Rogue i Sorcerer. Diablo 3 je takođe bio lansiran sa pet klasa: Barbarin, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor i Wizard. Kasnije je dobio dodatne klase Crusadera i Nekromancera kao dodatni sadržaj.

Blizzard je potvrdio da se radi na dve ekspanzije za Diablo 4, mada još uvek nisu imenovane niti je objavljen datum izlaska. Većina očekuje da će nova klasa stići sa jednom od ovih ekspanzija. Hoće li Blood Knight na kraju stići u Diablo 4? Blizzard nije rekao ništa na ovu temu. A, što se tiče kratkoročnog plana za Diablo IV i Blizzard, ono što znamo jeste da  sezona 1 Diablo 4, nazvana Season of the Malignant, počinje 20. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top