Vesti

Ubisoft je možda slučajno otkrio kad izlazi Assasinn’s Creed: Code Name Red

Ubisoft je možda, slučajno otkrio “prozor” lansiranja nadolazeće igre Assassin’s Creed: Code Name Red. Nakon Ubisoft Forward događaja 2022. godine, izdavač je primetno pojačao svoje napore u razvoju više Assassin’s Creed projekata u narednih nekoliko godina. Među njima, Assassin’s Creed: Code Name Red bi trebao biti jedan od intrigantnijih dodataka franšizi. Sada, izgleda da fanovi možda neće morati dugo čekati da se upoznaju s igrom.

Tokom zvaničnog objavljivanja, Ubisoft je saopštio da će se Assassin’s Creed: Code Name Red odvijati u feudalnom Japanu, jednoj od najviše traženih postavki za serijal. Iako nije puno detalja podeljeno o igri od tada, jedan popularan leaker sugeriše da bi Assassin’s Creed Code Name Read  mogao imati dva glavna lika koja igrači mogu kontrolisati, jedan samuraj i drugi shinobi. Međutim, nije jasno da li će to biti dve različite priče ili će biti jedan lik koji se može menjati. U svakom slučaju, ima malo toga što potvrđuje validnost ove glasine.

Sada, još jedan značajan detalj o nadolazećem projektu je isplivao na internetu. Kao što je otkriveno preko Twitter naloga “Access The Animus”, objava na LinkedInu od strane zaposlenog u Ubisoftu, Arise Lagunzad, pominje da izdavač traži partnera u Japanu za rad na “najvećem blokbasteru 2024. godine”. Objava je sada izgleda izmenjena da bi se uklonilo pominjanje 2024. godine u originalnom japanskom tekstu, iako je prevod i dalje naveo da Ubisoft traži “sponzorskog partnera za ovaj naslov Assassin’s Creed: Code Red za narednu godinu.” Ovo donekle potvrđuje ranije glasine koje su nagovestile sličan “prozor” lansiranja, iako developer Ubisoft Quebec još uvek nije ponudio konkretne detalje o naslovu Assassin’s Creed.

Međutim, ovo nije jedini intrigantan dodatak franšizi. Veštičarski Assassin’s Creed Code Hexe će biti još jedan ambiciozan dodatak, koji će navodno prikazivati kasni 16. ili  rani 17. vek u Nemačkoj za vreme vladavine Svetog Rimskog Carstva. Interesantno je da će se oba ova naslova moći igrati putem Assassin’s Creed Infinity, servisne platforme za buduće naslove u serijalu.

Naravno, samo vreme će pokazati kakav će biti stvarni prozor lansiranja za Assassin’s Creed Code Name Red, posebno imajući u vidu kašnjenja koja su pogađala mnoge AAA projekte u poslednje vreme. Srećom, fanovi neće morati dugo čekati da dožive naredni veliki nastavak franšize Ubisofta jer je napeta igra Assassin’s Creed Mirage spremna za objavljivanje u oktobru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top