PC

Diablo 4 bombardovan negativnim ocenama na Metacriticu

FOTO: Blizzard

Uzbudjenje za prvu sezonu Diablo 4 brzo se pretvorilo u razočaranje ranije ove nedelje nakon što je Blizzard objavio najnoviju zakrpu za igru, donoseći velike nerfove klasama širom igre, kao i stvari poput XP-a igre kako bi usporio napredak igrača. Igrači su već izrazili svoje nezadovoljstvo pre-sezonskom zakrpom na forumima, a sada se okreću Metacriticu.

Diablo 4 je doživeo review-bombing na Metacritic sajtu nakon svog najnovijeg ažuriranja. Korisnički rezultat za igru je drastično opao u poslednjih 24 sata, dostigavši niskih 2.7 u celini u trenutku pisanja.

Iako bi ocena od 2.7 mogla biti preterana za Diablo 4, to samo pokazuje koliko su igrači frustrirani ažuriranjem. Umesto da unaprede ono što je traženo, Blizzard je odlučio da uspori napredak za sve i stvorio situaciju u kojoj gotovo svi likovi umiru češće jer su im odbrane oduzete, zajedno sa ofanzivnim sposobnostima.

Situacija bi se mogla malo popraviti kada sezona počne, jer će igrači moći da dobiju nove predmete poznate kao Malignant Hearts, koji su u suštini legendarni dragulji koji mogu dodatno poboljšati opremu. Gledajući listu njih, ništa ne izgleda kao posebno moćan ili lud efekat, ali to bi moglo da se promeni kada dobijemo priliku da ih isprobamo.

Blizzard je već najavio planove da popravi nekoliko stvari, poput drop rates za Cindera tokom Helltides, koji su trenutno zaraženi, kao i uklanjanje zahteva za nivo za prelazak u World Tier 3 i 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top