PC

Trebaće vam oko 20-30 sati za prelazak Assassin’s Creed Mirage

FOTO: Ubisoft

Tokom godina videli smo kako se franšiza Assassin’s Creed naduvava od malog stealth naslova do open-world RPG-a sa bukvalno stotinama sati sadržaja. Međutim, sa ovom velikom promenom videli smo da se neki fanovi udaljavaju od serijala. Za one koji žele da se vrate Assassin’s Creed korenima, nadolazeći AC: Mirage će biti mnogo bliži klasičnim igrama Assassin’s Creed po dužini.

Kako je podelio kanal fokusiran na Assassin’s Creed ‘Access the Animus’, francuski YouTuber Julien Chieze je intervjuisao glavnog producenta za nadolazeći AC Mirage – Fabiana Salamona. Kao deo toga, Salamon je upitan koliko će trajati završetak igre. Dok su raniji AC naslovi mogli biti završeni za nekoliko desetina sati ili tako nešto, prelazak na otvoreniji RPG sistem sa Assassin’s Creed Origins i dalje je video da se vreme igre naduvava na preko 100 sati u proseku.

Srećom, Mirage neće biti tako zastrašujuće iskustvo, a glavni producent otkriva da će na osnovu nedavnih testova igranja prosečno igranje Assassin’s Creed Mirage trajati oko 20-24 sata. Iako je već ohrabrujuće samo po sebi, možda najvažnije otkriće je činjenica da će kompletan prolazak kroz nadolazeći stealth naslov trajati maksimalno oko 30 sati.

Sa AC: Mirage, sasvim je jasno da je Ubisoft slušao fanove i ne samo da čini glavnu priču mnogo prihvatljivijim iskustvom, već je takođe smanjio mnoge sporedne zadatke i nasumične kolekcionarske predmete potrebne za 100% kompletan prolazak. Biće vrlo zanimljivo videti kako će fanovi na kraju osećati o Assassin’s Creed Mirage kada igra izađe 12. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top