Vesti

Procurele PS+ Extra igre za septembar

Veoma pouzdani i stalni izvor curenja informacija, billbil-kun (preko Dealabs-a), je ponovo otkrio nadolazeće igre koje će biti objavljene kao deo PS+ Extra igara za septembar.

Prema billbil-kunu, koji je precizno procurio različite PlayStation sadržaje ovih poslednjih par godina, uspeo je da potvrdi 6 igara koje dolaze ovog septembra.

  • NieR Replicant ver.1.22474487139 (Remastered)
  • Star Ocean The Divine Force
  • 13 Sentinels: Aegis Rim
  • Civilization VI
  • Sniper Ghost Warrior Contracts 2
  • Unpacking

Izvor informacija dodaje da očekuje da će kompletna lista PS+ Extra igara biti objavljena 13. septembra.

NieR Replicant ver.1.22474487139

NieR Replicant ver.1.22474487139… je ažurirana verzija NieR Replicanta, ranije objavljena samo u Japanu.

Otkrijte jedinstveni prequel kritički hvaljenog remek-dela NieR:Automata. Sada sa modernim unapređenjem, doživite majstorski obnovljene vizuale, fascinantnu priču i još mnogo toga!

Protagonist je ljubazan mladić koji živi u udaljenom selu. Da bi spasio svoju sestru Yonah, koja je smrtno obolela od Crnog Povlačenja, kreće sa Grimoire Weissom, čudnom govorećom knjigom, u potragu za “Zapečaćenim stihovima”.

Doživite priču NieR Replicanta po prvi put na zapadu kroz oči protagoniste kao brata.

Star Ocean The Divine Force

U STAR OCEAN THE DIVINE FORCE, likovi mogu slobodno da se kreću u 360° i lutaju nebesima.

Krećite se i istražujte slobodno u tri dimenzije: sve što vidite može se istražiti! Možete se kretati u tri dimenzije dok lebdite oko najveće ikada viđene sredine. Bez obzira da li lebdite oko i istražujete stene i krovove zgrada u gradu, ili skačete s litica da neometano uđete u borbe, imaćete više slobode i u pogledu avanture i borbe.

13 Sentinels: Aegis Rim

Vanillaware, pripovedači iza Odin Sphere i Dragon’s Crown, prave epsku naučno-fantastičnu misteriju koja obuhvata trinaest isprepletenih priča u 13 Sentinels: Aegis Rim. Sa Metacritic ocenom od 86, 13 Sentinels je osvojio pohvale kritičara širom sveta.

Civilization VI

Originalno stvorena od strane legendarnog dizajnera igara Sida Meiera, Civilization je igra strategije na poteze u kojoj pokušavate da izgradite carstvo koje će izdržati test vremena. Postanite Vladar sveta tako što ćete osnovati i voditi civilizaciju od kamenog doba do informacionog doba.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 označava najizazovniji ulazak u hvaljen serijal do sada, uvodeći ekstremno dalekometno snajperisanje sa metama koje su udaljene više od 1000 metara. Uživajte u dramatičnoj single player kampanji smeštenoj u modernom Bliskom Istoku.

Unpacking

Unpacking je zen igra o poznatom iskustvu vađenja stvari iz kutija i smeštanja u novi dom. Delimično slagalica sa blokovima, delimično uređenje doma, pozivaju vas da stvorite zadovoljavajući životni prostor dok učite tragove o životu koji raspakujete. Tokom osam selidbi, imate priliku da doživite osećaj bliskosti sa likom koji nikada ne vidite i priču koja vam nikada nije ispričana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top