Vesti

Diablo 4 stiže u Call of Duty: Modern Warfare 2

Glasine kažu da bi Call of Duty: Modern Warfare 2 mogao iznenaditi igrače uvođenjem likova iz Diablo 4. Curenje informacija nagoveštava da bi ovo iznenađenje moglo biti usklađeno sa predstojećim događajem tematski vezanim za Noć veštica, kao i sa nestrpljivo iščekivanom završnom sezonom Call of Duty: Modern Warfare 2.

Ne bi trebalo da bude iznenađenje ako se ova glasina pokaže tačnom, jer to nije prvi put da Call of Duty uključuje gostujuće likove. U prošlosti su uvedeni različiti skinovi, od poznatih sportista poput Lionela Mesija do umetnika poput Nicki Minaj i Snoop Dogga, kao i superheroji i likovi iz drugih video igara, kao što su Shredder iz Teenage Mutant Ninja Turtles i Lara Croft iz Tomb Raidera.U sezoni 6, fanovi Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone mogu očekivati nešto posebno.

Data majneri su nakon najnovijeg ažuriranja otkrili zanimljive tragove u kodu igre, sugerišući uključivanje likova iz Diablo 4, poput Lilith i Butchera. Ovo je podstaklo spekulacije o uzbudljivom crossover događaju koji bi mogao biti usklađen sa nestrpljivo iščekivanom proslavom Noći veštica pod nazivom “The Haunting.” Ali tu nije kraj, jer drugo curenje informacija otkriva dodatne operatere koji će se pridružiti Call of Duty: Modern Warfare 2, uključujući ikonske figure kao što su Skeletor iz He-Mana, Spawn i Ash Williams iz serije Evil Dead.

Usred rastućeg uzbuđenja i iščekivanja, važno je napomenuti da još nije bila zvanična najava o sadržaju paketa za sezonu 6. Međutim, ideja o ulasku demona iz Diabloa u svet Call of Duty-a je intrigantna, posebno kada se uzme u obzir da obe franšize deli isti izdavač, Activision Blizzard.

Za Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone Sezona 6 je zakazana za sredu, 27. septembar. Vredi napomenuti da se ovaj datum podudara sa odbrojavanjem in-game Battle Pass-a, iako još čeka zvaničnu potvrdu od strane Activisiona. Ovaj model lansiranja je u skladu sa ustaljenim rasporedom ažuriranja za Call of Duty, sa približno dva meseca između većih ažuriranja objavljenih sredom. Iako su nepredviđeni zastoji uvek mogući, izgleda malo verovatno s obzirom na naprednu fazu razvoja igre.

Ovaj crossover, pod pretpostavkom da je stvaran, mogao bi biti odličan način da fanovi oproste od ove igre jer se bliži nestrpljivo iščekivano izdanje Call of Duty: Modern Warfare 3, zakazano za petak, 10. novembra. Čak i ako se ovaj leak informacija na kraju pokaže kao netačan, ne bi bilo iznenađenje ako developeri uvedu nove skinove koje igrači mogu uživati tokom događaja za Noć veštica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top