Vesti

Online glasine tvrde da Horizon Forbiden West Complete Edition stiže na PC

Jedan od vodećih ekskluzivnih naslova za PlayStation navodno će biti dostupan i za PC, prema nedavnim glasinama koje sugerišu da će se Horizon Forbidden West Complete Edition uskoro pojaviti na PC platformi.

Verodostojni izvor Bilbil-kun očekuje da će ovo izdanje uključivati i osnovnu igru i njen Burning Shores dodatak.

“U skladu sa našim najnovijim informacijama, PlayStation ekskluziva koja će se naći na PC-ju nije ništa drugo do Horizon Forbidden West Complete Edition,” izjavio je. “Kao što je uobičajeno, igra će biti dostupna i na Steamu i na Epic Games Store.”

Prvi put lansirana u februaru 2022. godine, Horizon Forbidden West se smatra jednim od najboljih naslova ove generacije igara. Na Metacritic-u, igra ima “opšte povoljan” rejting, što potvrđuje preko 10.000 korisničkih recenzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top