PC

Sea of Thieves konačno dobija singlplejer servere

Sea of Thieves pluta okolo od 2018. godine – i danas je još uvek ozbiljno popularan okeanski epski po današnjim standardima. To je šarmantna i lepa – a ponekad i komična – simulacija piratskog života koja omogućava igračima da se udruže sa svojim prijateljima i plove velikim, otvorenim svetom u potrazi za plenom, misijama i slavom.

Ako postoji jedna stvar koju su mnogi igrači tražili tokom godina, to je mogućnost da plove tim okeanima bez straha od prekida od strane drugih igrača. To je ‘PvPvE’ igra, a to znači da budući pirati moraju da se nose sa neprijateljima vođenim AI-om jednako kao što to čine sa ljudskim protivnicima, a to može biti izazovno i ponekad iritantno iskustvo.

Nedavno je otkriveno da je sezona 10 Sea of Thieves na horizontu i priprema se za isplovljavanje. Stići će na Xbox i PC platforme širom sveta 19. oktobra, a malo kasnije (u decembru 2023), igrači će moći da pristupe potpuno novom modu pod nazivom Safer Seas – koji se reklamira kao ‘nežniji uvod u Sea of Thieves za nove igrače’.

U Safer Seas, pirati će moći da se upuste u solo avanture, završe neke ‘Tall Tales’ i generalno istražuju široki, otvoreni svet bez brige o igračima koji iznenada ulaze u vidokrug i potapaju ih sa nekoliko dobro postavljenih topovskih đuladi.

Međutim, postoje neke napomene za ovaj mod. Prvo, igrači koji istražuju igru na Safer Seas serveru će dobiti manje nagrade i manje zlata, i suočiće se sa ‘rank cap’ od 40 – što ih blokira od otključavanja raznih stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top