Nintendo Switch

Još naznaka da Nintendo Switch 2 dolazi 2024. godine

Posted on

Da li će Nintendo Switch 2 izaći 2024. godine? Niko ne zna sigurno, ali to svakako deluje tako nakon intervjua Douga Bowsera, predsednika Nintendo of America, za portal Inverse.

Bowser nije konkretno govorio o sledećoj Nintendo Switch konzoli, ili kako će se već zvati. Međutim, čini se da je aludirao na to da će izaći sledeće godine kada je govorio o “poslednjoj godini ciklusa”.

“Pa, prvo ne mogu komentarisati – ili neću komentarisati, trebao bih reći – glasine koje kruže”, rekao je. “Ali jedna stvar koju smo uradili sa Switchom da bismo pomogli sa tom komunikacijom i tranzicijom je formiranje Nintendo naloga. U prošlosti, svaki uređaj na koji smo prešli imao je potpuno novi sistem naloga. Kreiranje Nintendo naloga omogućiće nam da komuniciramo sa našim igračima ako i kada napravimo tranziciju na novu platformu, kako bismo olakšali taj proces ili tranziciju.”

Nastavio je: “Naš cilj je da minimiziramo pad koji obično vidite u poslednjoj godini jednog ciklusa i na početku drugog. Ne mogu govoriti o mogućim funkcijama nove platforme, ali Nintendo ima čvrstu osnovu za tu komunikaciju dok pravimo tranziciju.”

Na osnovu njegovih izjava, Nintendo se priprema za lansiranje svoje sledeće glavne konzole. Pored pominjanja “poslednje godine” ciklusa konzole, Bowserovo razgovaranje o Nintendo nalozima i tranziciji na novu konzolu moglo bi dovesti do pretpostavki o mogućoj kompatibilnosti između originalnog Switcha i sledećeg sistema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version