PC

Avatar: Frontiers of Pandora navodno pati od preterane imerzije

Prvi put najavljena pre više od 6 godina, igra Avatar: Frontiers of Pandora konačno će biti objavljena za nešto više od mesec dana. Uoči njene objave, pregledi ove igre otvorenog sveta su sada dostupni – sa konsenzusom da igra izgleda malo previše imerzivno, što dovodi do toga da se mnogi igrači izgube u svetu Pandore.

Sa dolaskom Avatar: Frontiers of Pandora 7. decembra, embargo na pregled igre je sada ukinut, omogućavajući onima koji su imali rani pristup igri da objave svoje mišljenje.

Kako se i očekivalo, čini se da veći deo opšteg gejmpleja dosta podseća na franšizu Far Cry – sa jednim ključnim izuzetkom. Prema mnogima koji su imali priliku da igraju igru, Avatar: Frontiers of Pandora izbegava tipičan princip dizajna otvorenog sveta postavljanja gomile markera za ciljeve svuda. Iako bi to teoretski moglo dovesti do pojačanog osećaja imerzije, veliki broj onih koji su igrali igru tvrdili su da su se izgubili, sa malo ili nimalo osećaja gde treba ići ili šta treba raditi.

Svet poput Avatara Pandore je pun mogućnosti za istraživanje i tako se izgubiti u bujnom zelenilu ne zvuči kao preveliki problem, ali za one koji su probali igru, ovaj ‘prekorekcija’ od Ubisoftove tipične tehnike postavljanja tornjeva i ciljeva svuda izgleda da je izazvalo neke frustriracije.

Međutim, budući da je reč o preview verziji, oni koji su imali priliku da igraju bili su bačeni u svet negde na pola puta kroz priču igre, što znači da nisu imali priliku da se upoznaju sa Pandom i njenim rasporedom.

Naravno, ovaj pregled je samo odabranom broju ljudi dao samo deo igre, pa ćemo morati da čekamo objavljivanje naslova kako bismo videli šta fanovi i opšti igrači misle o igri i njenim principima dizajna. Lično, izgubiti se u zemlji bogatoj kao što je Pandora ne zvuči kao problem, ali videćemo kada Avatar: Frontiers of Pandora stigne za nešto više od mesec dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top