PC

Star Citizen je besplatan za igranje tokom novembra

Posted on

Tako je bilo prošlog novembra, i ponovo se dešava ovog novembra.

Na ograničeni period – dve nedelje – jedna od najambicioznijih igara u sferi istraživanja svemira postaje besplatna za igranje.

Star Citizen, koji se takmiči za titulu najskuplje igre u istoriji, dočekaće sve dolaznike na PC-u od 17. do 30. novembra.

Za one koji nisu čuli za Star Citizen, to je jedan od najbizarnijih projekata koji su ikada nastali u svetu igara.

Prvi put je najavljen 2012. godine i od tada je praktično u razvoju, uglavnom finansiran kroz napore za prikupljanje sredstava koji su omogućili developerima da za deceniju prikupe neverovatnih 600 miliona dolara.

To je izuzetno ambiciozna igra, a za najzagriženije fanove, to je način života.

U Star Citizen, ljudi mogu živeti drugi život, propulzirajući se kroz prostranstva svemira, postavljajući potpuno razvijenu ličnost, i prilagođavajući i nadograđujući brodove koji mogu da se pohvale zapanjujućim vrednostima u stvarnom svetu.

Ovog meseca će se održati ‘Intergalactic Aerospace Expo’ – izložba koju igrači koriste za prikazivanje svojih brodova, a fiktivne kompanije oglašavaju svoje proizvode, uključujući ogromnu količinu od nekih 1.000 različitih brodova.

U suštini, to je dvonedeljni prozor u kojem možete besplatno iskusiti Star Citizen, ali ulaganje u igru će vas na duže staze koštati prilično. Koštaće vas oko 45 dolara da počnete, a to je samo početak…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version