Mobile

U pokretu: Mortal Kombat: Onslaught

Posted on

Mortal Kombat: Onslaught je uzbudljiva turn-based RPG igra smeštena u, pogodili ste, MK univerzumu. Ovo izdanje predstavlja značajan potez kompanije Warner Bros. ka prosperitetnoj gacha gejming sceni, uglavnom pod uticajem uspeha koji je ostvario Genshin Impact.

Mortal Kombat: Onslaught sa gacha mehanikom omogućava igračima da sakupljaju klasične MK likove i predmete na nasumičan način. Pored toga, sistem turn-based strategije naglašava taktičko donošenje odluka i sastav tima, što je značajno odstupanje od brze borbe u realnom vremenu originalnih igara.

Dakle, dok Mortal Kombat X (ranija MK mobilna igra) pruža tradicionalno i akcijom nabijeno iskustvo borilačke igre, Mortal Kombat: Onslaught donosi nešto potpuno novo sa svojim gacha elementima i strateškom igrom, prilagođavajući se igračima koji traže drugačiju vrstu izazova unutar Mortal Kombat univerzuma.

Mortal Kombat: Onslaught je zabavna, zanimljiva i zarazna igra koja je definitivno vredna igranja. Ko zna, možda se pokaže i kao potencijalni konkurent u žanru koji trenutno zauzimaju dve od najvećih mobilnih igara ikada – Raid: Shadow Legends i Genshin Impact.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version