PC

Procureli detalji za nadolazeću Playstation sci-fi pucačinu Concord

Posted on

Tokom januara sve više smo čuli o navodnom predstojećem PlayStation State of Play. Jedan od naslova za koji se kaže da će se pojaviti na prikazu je Concord od PlayStation Studios – o kojem do sada gotovo ništa nije otkriveno. Prema curenjima informacija, predstojeći State of Play će ponuditi detaljan uvid u ovu igru sa live service elementima.

Kako je izvestio poznati PlayStation “leaker” informacija Billbil-Kun (preko Dealabs), sci-fi pucačina Concord koju razvija Firewalk Studios trebao bi da ima svoje prvo pravo pojavljivanje na predstojećem PlayStation State of Play (koji će se navodno održati negde ove nedelje).

Do sada gotovo ništa ne znamo o igri, sa prvim i jedinim trejlerom koji je objavljen još u maju prošle godine i prikazuje futuristički brod koji leti kroz svemir.

Međutim, prema Billbil-kinu, Concord crpi “snažnu inspiraciju iz Marvelovog univerzuma, posebno Guardians of the Galaxy” – sa insajderom koji spekuliše da bi naslov mogao “uteloviti neku vrstu iskustva poput [Square Enix’s] Guardians of the Galaxy u multiplayer modu.”

Čak i sa ovim najnovijim opisom, igra ostaje prilično nepoznata. Nadamo se da ćemo zaista dobiti pravi pogled na igru za samo nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version