PC

EA navodno radi na Battlefield igri sa Battle Royale elementima

Nedavno nas je zatekla vest o promenama koje se dešavaju u EA, sa franšizom Battlefield koja pokušava da se oporavi nakon relativnog neuspeha Battlefield 2042 iz 2021. godine. Prema novom izveštaju, serija izgleda da će se sa svojim sledećim naslovom donekle vratiti svojim korenima – mada će takođe uključivati i besplatni Battle Royale mod.

Kako je izvestio Insider-Gaming, sledeći Battlefield naslov – koji će se navodno pojaviti u oktobru 2025. godine – navodno će crpsti inspiraciju iz svojih ranijih naslova, sa mečevima sa 64 igrača; povratkom klasičnog sistema klasa i moguće “najrealističnijim efektima uništenja” u serijalu ikada.

Međutim, zanimljivo je da EA izgleda da takođe donekle skriva svoje adute, sa tvrdnjom Insider-Gaminga da je u izradi i besplatni Battle Royale.

Postavljen da se podudara sa ‘premium’ izdanjima, ovaj BR mod će uzeti stranicu iz izuzetno uspešne knjige Call of Duty’s Warzone.

Battlefield serijal je u prošlosti izdao nekoliko BR sličnih iskustava – mada uvek kao deo plaćenih naslova. Biće zanimljivo videti da li će Battlefield uspeti da oponaša uspeh svog direktnog konkurenta sa besplatnom ponudom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top