Nintendo Switch

Nintendo Switch 2 je po performansama jednak sa PS4 Pro

Nema nedostatka curenja informacija o Nintendo Switch 2 dok ulazimo u drugi kvartal 2024. godine. Nedavno su izveštaji navodili da je Nintendo odložio konzolu za mart 2025. godine.

Još jedan insajder je pokušao da odredi procenjeni cilj performansi za konzolu. Prema ovom ažuriranju, Nintendo Switch 2 će biti uporediv sa PS4 Pro u priključenom režimu.

YouTuber Moore’s Law is Dead je diskutovao o različitim aspektima Nintendo Switch 2 u svom najnovijem videu. On je obradio cenu, cilj performansi i još mnogo toga.

Prema njegovim izvorima, Nintendo ovog puta ne ignoriše argument o snazi. Namerava da cilja performanse PS4 Pro konzole u priključenom režimu, iako su prethodni izveštaji ukazivali na performanse slične Xbox Series S.

Sa strane CPU-a, on veruje da će konzola biti slična poslednjoj generaciji Xbox One X. U međuvremenu, očekuje se da će sadržati Nvidia’s Tegra T239 SoC kako bi pružila poštovanje grafičke performanse u oba režima, prenosnom i priključenom.

Zbog sposobnosti ray-tracing i DLSS koje Nvidia poseduje, Moore’s Law is Dead tvrdi da će prenosni uređaj pružiti bolji kvalitet slike od Steam Decka. On takođe veruje da će se isporučiti sa boljim trajanjem baterije od Steam Decka.

Ako Steam Deck radi na 720p low sa 40FPS, mislim da će ovo raditi na 720p high sa light ray-tracing na 30FPS. – Moore’s Law is Dead

Ovaj izveštaj dodatno ističe zašto analitičari veruju da će predstojeći hardver Nintenda biti više iterativan nego revolucionaran. Međutim, ciljevi PS4 Pro su i dalje poštovani, s obzirom da je konzola bila sposobna da pokreće igre poput Red Dead Redemption 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top