PC

Treća Star Wars Jedi igra nije otkazana nakon nedavnog talasa otpuštanja u EA

Uprkos svem haosu koji se trenutno dešava u industriji, jedna velika franšiza je izbegla otkazivanje. EA je potvrdio da je treća igra Star Wars Jedi još uvek u razvoju, uprkos nedavnom otkazivanju igre Star Wars Mandalorian od strane Respawn Entertainmenta.

Treća Star Wars Jedi igra je potvrđena od strane glumca Cal Kestisa, Cameron Monaghana, ne tako davno. Slično tome, oglasi za posao i intervju sa bivšim direktorom ukazivali su na trilogiju za franšizu.

Međutim, potvrda je sada došla od EA, jer je izdavač izričito rekao da će se razvoj nastavka nastaviti. Sa otkazanim projektom Mandalorian, Respawn Entertainment bi mogao da preusmeri više resursa prema predstojećoj avanturi.

Pored toga, EA navodi da već najavljene igre Black Panther i Iron Man napreduju. Unutrašnje franšize poput Battlefielda su takođe bili sigurni od ozbiljnih posledica, mada je zatvoren poseban studio za ovaj franziša.

Ridgeline Games je osnovan da podrži Battlefield kao novi tim. Sa nedavnim odlaskom direktora, EA je potpuno zatvorio ovaj studio.

Iako Respawn Entertainment možda nije previše srećan zbog otkazivanja, developer je pokazao puno obećanja sa serijom Star Wars Jedi. Ovaj slučaj bi mogao da posluži kao dalja motivacija za tim, motivišući ga da nastavi sa daljim inovacijama za finale memorabilnog putovanja Cal Kestis-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top