PC

Glavni glumac u Star Wars Jedi igrama potvrdio da je treća igra u razvoju

Stig Asmussen, reditelj iza Star Wars Jedi: Fallen Order i Survivor, napustio je Respawn ranije ovog meseca, dovodeći u pitanje status treće igre. Srećom, izgleda da se te glasine sada mogu odbaciti, jer je glumac iza lika Cal Kestis potvrdio da je treća igra na putu.

Star Wars Jedi igre koje je razvio Respawn su zamišljene kao trilogija, a reditelj prve dve igre potvrdio je da bi voleo da napravi treću igru u ovoj seriji. Međutim, Asmussen je sada otišao, pa će na drugom veteranu Respawna pasti da preuzme ulogu reditelja za sledeću igru.

Respawn je ranije nagovestio treću Jedi igru kroz oglase za posao. Sada je glumac Cameron Monaghan, izvođač iza glavnog lika Cal Kestisa, potvrdio da je treća igra na putu. Kako izveštava VGC, Monaghan je nedavno govorio na Ocala Comic Conu, rekavši da tim trenutno “radi na trećoj igri”.

“Radimo na trećoj i trenutno smo u procesu toga. To je veliki poduhvat i do sada su vođeni neki razgovori, ali se nadamo da ćemo kada sve bude rečeno i urađeno moći da uđemo i napravimo nešto zaista kul.”

Sledeće Star Wars Jedi ostvarenje još uvek je u fazi pre-produkcije, pa će proći nekoliko godina pre nego što je vidimo u akciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top