PC

Dragon Age: Dreadwolf konačno izlazi ove godine

Posted on

Čuli smo mnogo toga o razvoju igre Dragon Age: Dreadwolf tokom godina, ali do sada su EA i BioWare ostali tihi o davanju bilo kakvih zvaničnih detalja o igri, uključujući planirani datum izlaska, uprkos tome što je najavljena pre nekoliko godina. Izgleda da bi 2024. godina konačno mogla biti ta godina.

Prema Jeffu Grubbu, koji je više puta izveštavao o razvoju Dreadwolf, BioWare planira potpuno otkrivanje igre ovog leta, praćeno datumom izlaska ‘krajem 2024’. Tačan datum je još uvek nepoznat, ali to će ga staviti u četvrti kvartal, pokrećući se uz druge velike naslove kao što su sledeći Call of Duty i sledeća igra Assassin’s Creed od Ubisofta.

EA će bez sumnje ovo učiniti svojom velikom singlplejer igrom za ovu godinu, sa velikim otkrivanjem na EA događaju u junu ili julu, praćenim pregledima i recenzijama koje vode do lansiranja.

BioWare radi na sledećem Dragon Age već mnogo godina i projekat je doživeo promene tokom puta, uključujući zamenu direktora/pisaca, i potpunu rekonstrukciju koja je uklonila elemente za više igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version