PC

Infamous Second Son bi mogao dobiti PC port

Posted on

Sony je u poslednjih nekoliko godina povećao fokus na PC portove, a mnoge njegove igre su se pokazale kao veliki uspesi na ovoj platformi. Naslovi poput Helldivers 2 i God of War su se izuzetno dobro pokazali, pojačavajući prisustvo Sonija izvan tržišta konzola.

U januaru smo saznali iz velikog curenja informacija na 4chanu da Sony aktivno radi na PC portovima za nekoliko naslova, uključujući The Last Of Us Part 2 i Ghost of Tsushima. Ovaj poslednji se upravo pokazao tačnim.

Ovaj izvor informacija je takođe naveo da Sony razmatra istraživanje svojih ranijih igara. Prema izvoru, Infamous Second Son bi mogao dobiti PC port. Izgleda da su tvrdnje izvora bile tačne, jer je Sony nedavno zvanično najavio port Ghost of Tsushima za PC, a port za The Last Of Us Part 2 se takođe nagađa za ovu godinu.

Izvor informacija je tvrdio da je zaposlen u Nixxes Software. Ovaj isti tim je uključen u proces portovanja, i dok se odnos između izvora informacija i Nixxes Software još uvek mora potvrditi, njegova verodostojnost više nije upitna.

Odluka Sonija da poveća fokus na mnogo starije naslove poput Infamous Second Son bi mogla biti značajan potez za budućnost. Ove igre su bile veoma tražene od strane PC igrača od njihovog originalnog izdanja, ali nikada nisu bile dostupne na platformi.

Uprkos tome što je izdat 2014. godine za PS4, Infamous Second Son još uvek se može pohvaliti zadivljujućom grafikom i zanimljivim gameplejom koji bi mogao generisati značajno uzbuđenje unutar PC zajednice.

U isto vreme, to bi omogućilo Soniju da maksimizira profite na platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version