PC

MultiVersus se vraća! Prelazi na novi endžin

Nakon dugotrajne otvorene beta verzije koja je trajala od kraja 2022. do sredine 2023. godine, WB je iznenada najavio da će Multiversus biti povučen na određeni period kako bi se dodatno razvijao. Sada se igra konačno vraća skoro godinu dana kasnije.

Multiversus će se konačno vratiti 28. maja za sve platforme. Ova besplatna igra, inspirisana drugim borbenim igrama poput Smash Bros i Brawlhalla, sadrži likove iz celokupnog WB-ovog registra franšiza, od crtanih filmova sa Cartoon Network poput Adventure Time, Tom & Jerry i Scooby Doo, do filmova poput Gremlins i The Iron Giant, do DC likova poput Batmana i Supermana.

Dok smo svi bili radoznali zašto je igri bilo potrebno toliko dodatnog razvoja nakon beta verzije, čini se da je tim iza igre bio veoma zauzet. Igra je prešla na Unreal Engine 5, developeri su implementirali rollback netcode, funkciju koju je zajednica borbenih igara veoma tražila, kao i nove likove.

Originalna postava Multiversusa bila je prilično opsežna, sa oko 20 likova otkrivenih tokom perioda ranog pristupa. Za punu igru, WB će imati više likova koji se pridružuju, kao i nove napade i mehanike borbe za svakog lika kako bi svaki od njih bio jedinstveniji. Ako vam je potrebna praksa pre nego što se upustite u multiplayer mečeve, biće dostupan i PvE mod, koji nudi igračima “jedinstvene nagrade”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top