PC

Ugašen MultiVersus, vraća se 2024. godine

FOTO: WB Games

MultiVersus je pokrenut prošle godine i nakratko je postao iznenađujući hit. Međutim, nakon prodaje nekoliko DLC-ova i nekoliko ažuriranja sezonskog sadržaja nakon lansiranja, MultiVersus se sada gasi do 2024. godine.

U martu je razvojni tim zbunio sve nas najavom planova da ugasi MultiVersus nakon što je proveo više od pola godine u otvorenoj beti. Od juče je igra zvanično van mreže, što znači da nema više onlajn mečeva. U međuvremenu, oni koji imaju instaliranu igru mogu pristupiti svim otključanim sadržajima i igrati offline režime igre.

MultiVersus će se ponovo pokrenuti u ‘ranoj 2024.’ i tada će inventari igrača biti vraćeni na ono kako su bili pre nego što su serveri ove nedelje isključeni. To znači da će sav sadržaj koji niste otključali pre 25. juna ponovo biti zaključan. Kada se igra vrati, imaće novi sistem napredovanja i možda nekoliko novih likova.

Iako je MultiVersus počeo odlično, igra je počela da opada prilično brzo. Igra je dostigla vrhunac od 153.000 istovremenih igrača pre 11 meseci, opadajući na manje od 1.000 mesečnih igrača tokom većine 2023. godine. WB će morati da pokuša da povrati uzbuđenje oko bete kada se igra vrati, inače bi mogla biti mrtva po dolasku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top