PC

Aspyr odgovorio na užasno lansiranje Star Wars: Battlefront Classic kolekcije

Prošle nedelje, Star Wars: Battlefront Classic Collection je imao vrlo razočaravajuće lansiranje. Igrači su se prijavili u igru da bi pronašli mali broj dostupnih servera, bagove i nerazumno veliku veličinu instalacije od preko 70GB. Sada je Aspyr progovorio o nekim problemima igre, obećavajući ispravke.

Aspyr se osvrnuo na situaciju na svojoj veb stranici, rekavši: “Prilikom lansiranja, doživeli smo kritične greške sa našom mrežnom infrastrukturom. Rezultat je bio neverovatno visok ping, greške u uparivanju, padovi sistema i serveri se nisu pojavljivali u pretraživaču. Od lansiranja, radimo na rešavanju ovih problema i povećanju stabilnosti mreže, i nastavićemo naše napore dok naša mrežna infrastruktura ne bude stabilizovana da bi se sprečili dalji prekidi.”

Još uvek nema vremenskog okvira za ispravke, ali više igrača je imalo uspeha u ulasku u multiplayer mečeve. Nažalost, veza je često loša, ali se nadamo da će to biti ispravljeno tokom narednih nekoliko dana.

Aspyr nije obratio pažnju na veličinu instalacije igre, koja iznosi preko 70GB na PC-u, što mnogi pripisuju upotrebi AI skaliranja igre. Za poređenje, originalne igre zauzimaju manje od 25GB zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top