PC

Procureo gejmplej iz otkazane Batman igre sa Nemesis sistemom

Posted on

Nakon izlaska Batman Arkham Origins, Monolith Productions je izdao Middle-Earth: Shadow of Mordor. Međutim, pre nego što je debitovao ovaj serijal, tim je bio zauzet Batman igrom sa drugačijim pristupom.

Igra je bila postavljena u Nolanverse, poznata kao Project Apollo u to vreme. Developeri su planirali da idu sa potpuno otvorenim svetom. Zanimljivo je da je ova igra ciljala da koristi poznati Nemesis sistem u Batman univerzumu.

Nažalost, igra je otkazana, ali je novi gameplay procureo na internetu za fanove da se počaste.

Dageekydude je napravio temu sa video snimcima gejmpleja otkazane Batman igre. Igra bi igrače pustila da slobodno istražuju u Gotham City, nešto što Rocksteady nije uradio do mnogo kasnije u Batman Arkham Knight.

Čini se da je Monolith Productions crpeo inspiraciju iz osnovnog gejmpleja iz Rocksteady dijapazona, koristeći mehaniku klizanja i hvatanja za prelazak. Mehanike borbe i stealtha takođe bi bile zasnovane na Arkham osnovama.

Mnoge od ovih osnovnih sličnosti su kasnije osetili u Shadow of Mordor, ali tim je mogao ponuditi potpuno drugačije iskustvo Batmana sa Nemesis sistemom. Za one koji nisu upoznati, ova mehanika bi omogućila nasumičnim huliganima da zadrže sećanja na svoje susrete sa superherojem.

Ovo bi učinilo naslov Monolith Productions jedinstvenijim, dodajući novu dubinu svakom susretu.

Warner Bros nije mislio da bi bila dobra ideja da dve Batman franšize postoje istovremeno. To je na kraju dovelo do otkazivanja igre, a Nemesis sistem je debitovao kasnije u Shadow of Mordor 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version