Vesti

Krvavi Chivalry 2 će biti besplatan za preuzimanje tokom vikenda

Još nekoliko dana nas deli od trenutka kada će Epic Games ponuditi novu besplatnu igru koju svi mogu da preuzmu, ali zahvaljujući curenjima, već znamo šta možemo očekivati. Ako ste ljubitelj srednjovekovne akcije u multiplejer okruženju, bićete zadovoljni.

Curenje informacija dolazi od bilbil-kun sa Dealabs, veoma pouzdanog izvora koji redovno otkriva rane ponude, kao što su nove PS+ igre, a ponekad se proširi i na curenje informacija o najavama igara – kao što je potvrda da će Ghost of Tsushima biti dostupan na PC-u nekoliko dana pre zvanične objave od strane Sonija.

Sledeća besplatna igra na Epic Games Store biće dostupna 30. maja. Ako volite srednjovekovnu akciju, želećete da je preuzmete. Nova besplatna igra biće Chivalry 2, jedan od najboljih srednjovekovnih multiplejer naslova.

Ako biste radije kupili igru, često je možete naći na rasprodaji po ceni od oko polovine regularne cene. Igra je takođe dostupna i putem Steama, nakon kratkog perioda ekskluzivnosti na Epic Games Store.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top