PC

GTA 6? Take-Two već nagoveštava GTA 7

Grand Theft Auto ostaje među najvećim franšizama u industriji video igara. Nedavno je Take-Two izjavio da franšiza više nema konkurenciju jer je već postala prevelika.

Dok svi u industriji trenutno očekuju izlazak GTA 6, koji je zvanično najavljen prošle godine i trebao bi da se pojavi sledeće godine, Take-Two je upravo najavio GTA 7.

Tokom nedavnog intervjua na 52. godišnjoj TD Cowen konferenciji o tehnologiji, medijima i telekomunikacijama, izvršni direktor Take-Two, Strauss Zelnick, govorio je o više tema, uključujući PC port za GTA 6.

Izjavio je da će Rockstar pratiti isti trend koji je za njih funkcionisao i najaviti PC port na vreme. Intervjuer je pitao Straussa Zelnicka o najvažnijoj temi: sledećem ulasku u kultnu franšizu.

Kada je razgovarao o toj temi, intervjuer je spomenuo budućnost i izjavio da fanovi još uvek čekaju GTA 6, ali mnogi već gledaju u budućnost. Izvršni direktor Take-Two brzo je prekinuo i rekao nešto što niko nije očekivao.

GTA 7?

-Strauss Zelnick

Iako se diskusija brzo prebacila sa GTA 7, ovo je prvi put da izdavač priznaje GTA 7. Ne da nam je bila potrebna potvrda, ali izgleda da će GTA 7 na kraju stići nakon GTA 6.

Izvršni direktor Take-Two se očigledno šalio o GTA 7 u ovom trenutku, ali fanovi treba da primete da kada Rockstar završi sa izdavanjem GTA 6, sledeći ulazak bi mogao da traje jednako dugo, ako ne i duže, da stigne. Programeri takođe moraju da rade na PC portu 2026. godine.

Negde drugde, Strauss Zelnick je pojasnio da Rockstar nije sedeo besposlen poslednju deceniju. Tim je usavršio GTA Online do savršenstva i pokrenuo Red Dead Redemption 2, koji je sada jedan od najprodavanijih naslova u industriji video igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top