Vesti

Indiana Jones igra gotovo potpuno prenosi najbolje iz filmova

Posted on

Xbox je ove godine otkrio nekoliko veoma očekivanih naslova u razvoju, privlačeći pažnju širom sveta. Jedan od ovih naslova je Indiana Jones and The Great Circle, koji je jedno od sledećih velikih izdanja Xboxa nakon Hellblade 2.

Igra je već neko vreme u razvoju, a sada je gaming gigant konačno podelio još jedan pogled na rad MachineGames. Nedavni pregled izgledao je izuzetno uzbudljivo i učinio nas je još više zainteresovanim za naslov. Otklonio je mnoge sumnje koje su ljudi imali, posebno njegov gameplay iz prvog lica, koji je bio tačka kontroverze za mnoge.

Gejmplej iz prvog lica daje jedinstven dodir igri. MachineGames je objasnio da su izabrali ovu perspektivu da bi je razlikovali od drugih igara poput Uncharted, koje nude sličan avanturistički gameplay, ali iz trećeg lica.

Najnoviji gameplay pokazuje više onoga što su fanovi očekivali. Indiana Jones je čudan i smešan i nikada mu ne nedostaju trikovi. Tokom gejmpleja su takođe istaknute zagonetke.

Ovi predstojeći veliki naslovi, poput Indiana Jones and The Great Circle, su ključni za Xbox, posebno nakon što Hellblade 2 nije ispunio očekivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version