PC

Epic Games izdao zvanično saopštenje nakon ogromnog curenja informacija

Posted on

Prošle nedelje, izvestili smo o masivnom curenju koje se čini da se dogodilo kroz Epic Games Store zahvaljujući novom veb sajtu poznatom kao EpicDB. Koristeći alate treće strane, sajt je uspeo da otkrije masivnu listu neobjavljenih naslova prisutnih u EGS back-endu. Sajt je od tada uklonjen, a Epic Games je zvanično komentarisao ovu stvar.

U izjavi objavljenoj za VGC, Epic Games je otkrio da su ažurirali svoju prodavnicu kako bi sprečili takva curenja u budućnosti, rekavši:

“Izvršili smo ažuriranje tako da alati treće strane ne mogu da prikažu nove neobjavljene naslove proizvoda iz kataloga Epic Games Store.”

Za neupućene, koristeći EpicDB, igrači su mogli da pretraže sve izdavače prisutne na sajtu, otkrivajući dugačku listu naslova i kodnih imena za igre koje još uvek nisu najavljene. Neki od procurelih naslova uključuju Turok igru od Saber Interactive-a; Red Dead Redemption 1 za PC; The Last of Us Part II Remastered za PC; mnogo glasina o Final Fantasy 9 Remake-u i još mnogo toga.

Iako ne možete vratiti pastu za zube nazad u tubu kada je reč o svemu što je otkriveno, relativno brzi odgovor Epic-a je nešto što su izdavači verovatno olakšano videli – čak i ako je malo prekasno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version