PC

Najavljena velika Steam letnja rasprodaja

Posted on

Pripremite se da malo popustite stegu na vašim novčanicima, jer je Valve upravo najavio da stiže Steam letnja rasprodaja. Ovaj godišnji događaj je san svakog PC igrača, nudeći mnoštvo naslova po impresivno niskim cenama. Planiran da počne u četvrtak, 27. juna u 18:00, u trajanju od dve nedelje, a završava se u četvrtak, 11. jula u 18:00.

Teaser objavljen na zvaničnom X (ranije Twitter) nalogu Steama dao je igračima uvid u neke od naslova koji su snažno sniženi, uključujući Rain World, Palworld, iRacing, Disney Dreamlight Valley, Supermarket Simulator, Manor Lords, Stellaris, The Planet Crafter, Content Warning, Party Animals, Roboquest i Batman: Arkham Knight.

Valve je takođe otkrio planove za novu sekciju “dubokih popusta”, gde igrači mogu ostvariti popuste do 90-95% na odabrane igre, što je savršeno za one koji žele da dopune svoje Steam biblioteke.

Pored najave letnje rasprodaje, Valve je snizio cene svojih Steam Deck uređaja. 64GB i 512GB verzije Steam Deck LCD-a sada su dostupne sa 15% popusta do 11. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version