PC

Destiny 3 navodno otkazan nakon nedavnih otpuštanja

Posted on

Nakon završetka sage o Svetlu i Tami u Destiny 2: The Final Shape, činilo se da se Bungie priprema za Destiny 3. Međutim, nakon nedavnih masovnih otpuštanja, projekat je navodno odložen.

Prema poznatom insajderu iz industrije, Jeffu Grubbu, najnovija otpuštanja u studiju Bungie koja su dovela do odlaska preko 200 zaposlenih uticala su na ambicije studija.

Kako je izjavio Grubb, “Ono što se odlaže je Payback. Ovo je ono što je takođe procurilo i o čemu se govorilo kao o možda Destiny 3 – tehnički ne Destiny 3. Unutar kompanije bi ga nazvali ‘sledeći Destiny’. Ne znam da li postoji razlika, ali oni misle da postoji razlika.”

Nastavio je: “Ali to se odlaže na neodređeno vreme, prema ljudima sa kojima sam razgovarao. U svakom slučaju, da budemo jasni, ‘Destiny 3’ ili ‘sledeći Destiny’ nije nešto na šta će oni ići nakon ovoga, a kamoli raditi na tome na bilo koji pravi način.”

S obzirom na to da je Destiny 2 star preko 7 godina, želja za potpuno novim nastavkom počela je da raste. Nažalost, čini se da se to neće dogoditi uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version