PlayStation 5

PS5 Pro dolazi u decembru sa cenom od 600-700 dolara

Posted on

Više detalja o PS5 Pro je nedavno isplivalo na površinu, sa pouzdanim leakerom Bilbill-kun koji se pridružio diskusiji. Potvrdio je da će Sonijeva najnovija konzola biti najavljena u nekom trenutku u septembru i podelio je prvi pogled na PS5 Pro dizajn.

Nakon ovog curenja, novi izveštaji su pružili dodatne informacije. Prema još jednom curenju, Sony će lansirati konzolu u decembru po neviđenoj ceni.

Najnoviji izveštaj sugeriše da će Sony lansirati PS5 Pro 6. decembra. Takođe ukazuje da će najava biti napravljena 9. septembra putem zvaničnog PlayStation blog posta.

Cenovnik je najzanimljiviji deo ovog curenja. Prema leakeru, PS5 Pro Digital Edition će koštati 599 dolara. To bi ga učinilo 100 dolara skupljim od osnovnog Disc Edition modela.

Oni koji žele da dobiju najmoćniji PS5 Pro sa disk drajvom moraju da plate 699 dolara ako je ovaj leak tačan. Iako ova MSRP zvuči neverovatno, pouzdani leaker Jeff Grubb je nagovestio sličnu cenu ranije.

On je nedavno ukazao na nadolazeći State of Play i sugerisao da bi konzola mogla da košta čak 700 dolara.

“700 dolara još uvek deluje razumno.”

  • Jeff Grubb

On je tvrdio da Xbox Series X 2TB Disc Edition košta 599 dolara, tako da Sony bi možda mogao da prođe sa cenom od 699 dolara ako bi želeo. Grubb takođe veruje da bi potrošači koje PlayStation cilja sa ovom konzolom bili spremni da plate tako visoku cenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version