PC

Splinter Cell Remake i dalje postoji

Posted on

Prošlo je nekoliko godina otkako je Ubisoft prvi put najavio planove za Splinter Cell remake. Zbog kompanijinih problema sa otkazanim projektima i opadajućom prodajom, fanovi su se pitali da li će se Sam Fisher vratiti na naše ekrane uopšte. Srećom, igra je još uvek u razvoju.

Izvori koji razgovaraju za Insider Gaming potvrđuju da Splinter Cell remake nije bio tiho otkazan. Projekat se aktivno radi i po prvi put za serijal, nova igra se ne razvija sa Unreal Engine. Umesto toga, Ubisoft je odlučio da koristi svoj sopstveni Snowdrop engine, koji je pokretao igre kao što su The Division i Avatar: Frontiers of Pandora.

Splinter Cell Remake je prvi put najavljen još 2021. godine, baš kao što je industrija počela da se oporavlja od haosa pandemije. Nažalost, od tada smo imali veoma malo u smislu zvaničnih vesti.

Sa svim tim rečeno, izvori upoznati sa projektom su rekli da bi igra mogla da stigne 2026. godine, ali da je taj vremenski okvir još uvek u vazduhu za sada. Splinter Cell fanovi će morati da drže prste ukrštene da razvoj ostane glatak tokom 2025. Nadajmo se da igra neće biti izgubljena u pometnji, jer Ubisoft prolazi kroz neke interne promene u ovom trenutku i mogao bi uskoro biti u rukama novih vlasnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version