PC

Hogwarts Legacy Definitive Edition donosi ogromno proširenje priče

Posted on

WB Games je našao sebe  malo u finansijskoj rupi ove godine nakon što Suicide Squad: Kill the Justice League nije uspeo da privuče stalnu prodaju. Izdavač se nada da će se vratiti sa Definitive Edition izdanjem za Hogwarts Legacy, pakujući sate dodatnog sadržaja.

Prema Insider Gaming, Hogwarts Legacy: Definitive Edition je u razvoju, sa planovima za proširenje da sadrži do 15 sati dodatnog sadržaja. To će uključivati nove zadatke priče i sporedne zadatke, kao i više aktivnosti izazova i odeće koje treba sakupiti.

Definitive Edition DLC će biti dostupan kao posebna kupovina za one koji već poseduju osnovnu igru. Međutim, novopridošli će moći da kupe Hogwarts Legacy Definitive Edition paket u jednom dahu. Ova nova verzija igre se očekuje da će sleteti 2025. godine, ali nije jasno da li će sav novi sadržaj takođe doći na Nintendo Switch, Xbox One i PS4, ili da li će biti ograničen na PC i trenutnu generaciju konzola.

Takođe je tvrđeno da je Hogwarts Legacy 2 na putu, ali će pun nastavak biti godinama daleko, tako da će veoma proširena verzija prve igre pomoći da se izgladi taj jaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version