PC

Arma 4 stiže tek 2027. godine

Posted on

U potezu koji je mnoge iznenadio, češki programer Bohemia Interactive izabrao je nekonvencionalno mesto da otkrije datum objavljivanja svoje visoko očekivane igre, Arma 4. Umesto tipične najave ili trejlera da podeli datum (samo godinu za sada), to je uradio na koncertu koji slavi svoju 25. godišnjicu.

Da bi proslavila svoju 25. godišnjicu, Bohemia Interactive je održala koncert sa muzikom iz svojih naslova, uključujući ikonične numere iz Arma serijala, DayZ, Ylands i Vigor, sve isporučeno od strane češkog Nacionalnog Simfonijskog Orkesta.

Najelektričniji trenutak večeri došao je prema kraju izvođenja kada je, u prolaznom ali značajnom otkrivanju, Arma 4 logo i njegova godina objavljivanja osvetlila ogromni ekran iza orkestra. Ovaj momenat otkrio je da je četvrti unos u serijalu planiran za 2027. godinu, tako da će još uvek trebati neko vreme pre nego što fanovi mogu da ga probaju.

Arma franšiza je debitovala 2006. godine i izgradila je nišu kao PC vojni simulacioni serijal. Nakon objavljivanja Arma 3 2013. godine, fanovi su dočekali Arma Reforger u ranim pristupima 2022. godine. Dizajniran kao tranzicioni naslov da bi se premostio jaz do Arma 4, Reforger je bila prva Arma igra objavljena za Xbox Series X|S. Kao takva, možda se neko pita da li će Arma 4 takođe doći na Xbox Series X|S (ili noviju Xbox konzolu) ili da li će Bohemia proširiti svoje objavljivanje na kakvu god PlayStation konzolu budemo imali tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version