PC

Black Ops 6 dobio patch u susret današnjem izlasku

Posted on

Do lansiranja Black Ops 6 nedostaje. Pred početak otključavanja igre sutra u ranim jutarnjim satima, Activision je otkrio detalje o patchu za prvi dan.

Za one koji svaku godinu ulaze u kampanju COD-a, drago će vam biti da Black Ops 6 vraća stare misije kampanje, uklanjajući dosadne misije „otvorenog sveta“ iz Modern Warfare 3. Završavanje kampanje će otključati niz nagrada, uključujući skin operatora, nekoliko plave odredbe oružja i neku drugu kosmetiku.

Počevši od sutrašnjeg lansiranja, vlasnici Black Ops 6 će takođe imati pristup potpuno novom Zombies modu zasnovanom na rundama, koja proširuje priču Dark Aether, sa potpuno novim glavnim zadatkom i sporednim zadacima koje treba obaviti. Ako je PvP multiplayer više vaša stvar, klasični COD multiplayer mod je takođe tu, sa 16 mapa dostupnih na startu.

Patch za prvi dan se prvenstveno tiče multiplayera, sa nizom promena u balansu oružja, novim postavkama za kretanje i nekoliko prilagođavanja mape na osnovu povratnih informacija iz beta verzije. Važno je napomenuti da ovaj patch za prvi dan takođe smanjuje pomoć pri nišanjenju za kontrolere na blizini.

Nesumnjivo će biti nekih problema koji će se pojaviti preko vikenda kako milioni igrača uđu u igru po prvi put. Međutim, patchevi će biti i brzi, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina. U ovom trenutku, očekuje se da će patch za prvu sezonu biti pušten sredinom novembra, apdejt koji će bez sumnje biti napakovan dodatnim promenama

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version