PC

Pogledajte 11 minuta novog gejmpleja za RAGE 2

Do sada smo dobili dosta malo video materijala koji prikazuje kakav nas gejmplej očekuje u RAGE 2, ali sada, zahvaljujući IGN-u, imamo prilike da pogledamo čak 11 minuta gejmpleja.

Prvih nekoliko minuta je fokusirano na razarajuću vožnju, a potom imamo uvid i u ostale gejmplej elemente i raznoliko oružje koje nas čeka kada se igra pojavi.

Tu je gravitaciona puška, puška koja raznosi neprijatelje u paramparčad, kao i standardne sačmarice i pištolji, kao i neka oružja pozajmljena iz DOOM serijala

RAGE 2 izgleda dosta impresivno u grafičkom pogledu i pravi je postapokaliptični raj za oči, a tokom gledanja se stiče utisak da igra dosta izgleda kao duhovni nastavak Bulletstorm serijala.

Uživajte u gejmplej videu i označite 14. maj u kalendaru, jer Rage 2 tada izlazi za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top