PC

Pogledajte kako izgleda multiplejer igra Resident Evil RE: Verse

Mnogo gejmera je ostalo zbunjeno nakon trejlera za Capcomovu novu igru smeštenu u Resident Evil univerzum pod nazivom Resident Evil RE: Verse, ali današnji gemplej koji nam stiže iz zatvorene bete će definitivno razjasniti sve nedoumice. Beta je još prošle nedelje najavljena a danas je zvanično i krenula. RE: Verse će biti besplatan uz svaku kopiju Resident Evil Village. 

Na jutubu su objavljeni snimci i prvi utisci igrača koji učestvuju u multiplejer beti Resident Evil RE: Verse-a. Igra je pravljena za šest igrača koji imaju veoma jednostavan cilj, a to je da ubiju druge igrače. Kada umrete vraćate se u igru kao jedan od biomutanta i čudovišta iz bogatog univerzuma, a neke od ovih kreatura su Nemesis, Super Tyrant, mutirana žaba iz Resident Evil 3, Džek Bejker iz Resident Evil 7. Mnogim igračima se nije svideo strip filter a dobra vest je da u opcijama možete da ga ugasite. U snimku na kraju teksta možete pogledati gemplej i sposobnosti Klare Redfild ali na istom kanalu možete naći i druge karaktere kao što je Leon, Ejda, Džil, Hank i Kris Redfild. 

Svaki od ovih karaktera ima jedinstvene pasivne i dve aktivne sposobnosti, a imaju i drugačije statove, jačinu oružja, sposobnosti i ostale karakteristike. Mutanti sa druge strane imaju samo dve sposobnosti koje se aktiviraju. Municija i paverapovi su rasuti po mapi, ali i pored toga igra deluje dosta arkadno. Capcom nije objavio kada će svi korisnici moći da testiraju ovu igru ali to će se verovatno desiti kako se približavamo maju kada je zakazan izlazak osmog dela Resident Evil franšize

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top