Vesti

Blizzard duva svećice – Warcraft slavi svoj 30. rođendan specijalnim događajem

Svet Warcrafta slavi 30. rođendan, a kako bi proslavio ovaj jubilej, Blizzard organizuje događaj povodom 30. godišnjice širom omiljenih naslova kao što su World of Warcraft, Hearthstone i Warcraft Rumble. Jedno od vrhunaca proslave biće Warcraft 30th Anniversary Direct koji će se prenositi na Twitch, YouTube i TikTok.

Označite svoje kalendare za 13. novembar u 18:00, jer ovaj događaj obećava da će otkriti buduće razvojne planove za franšizu. U međuvremenu, igrači se mogu uroniti u proslavu 20. godišnjice World of Warcrafta, koja omogućava korisnicima da dobiju nove transmogove, kozmetiku i mountove, i uživaju u događajima putovanja kroz vreme koji slave prošlost igre. Hearthstone i Warcraft Rumble igrači takođe mogu da se nadaju specijalnim događajima u igri. Vlasnici Battle.net naloga koji se uključe u direktni prenos možda će biti u mogućnosti da dobiju ekskluzivne nagrade (još neotkrivene).

Warcraft 30th Anniversary Direct će odmah nakon glavnog događaja prikazati koncert povodom 20. godišnjice WoW-a, koji će slaviti dve decenije muzike iz igre. Helvepic je bio na čelu produkcije ovog koncerta, koji je snimljen u Švajcarskoj. Koncert će izvesti Orkestar 21. veka uz pratnju tri hora: Tales of Fantasy, Ardito i Madrijazz Gospel.

Iako su detalji Directa i dalje pod velom tajne, učesnici mogu da spekulišu o potencijalnim najavama vezanim za budući World of Warcraft, što bi moglo da uključuje nove potere, tamnice i možda čak i proširenja. Fanovi takođe mogu da očekuju novi sadržaj za Warcraft Rumble i Hearthstone, a ko zna, možda i najavu nove igre smeštene u Warcraft univerzumu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top