PLAY! ; PLAY! Zine

Legendarna Syberia konačno dobija treći nastavak

Malo stariji igrači među vama se sasvim sigurno sećaju čuvene point & click avanture Syberia iz 2003. godine, kao i njenog nastavka koji je izašao godinu dana kasnije.

Syberia igre su brzo stekle kultni status zbog sjajne atmosfere, steampunk okruženja i bogate, intrigantne priče, ali i naravno odličnih, pažljivo dizajniranih zagonetki koje su se prirodno uklapale u svet igre.

Trebalo je da prođe 13 godina, ali ćemo konačno dočekati da igramo treću igru u ovom serijalu, jednostavnog imena kao i prve dve – Syberia 3. Priča igre bi trebalo da se nastavi bukvalno tamo gde ste stali u prethodnom delu, ali su autori naglasli da će (baš kao i u Syberia 2) postojati kratak prolog-uvod u celu priču, kako bi novi igrači u serijalu imali uvid i razumevanje o čemu se tu tačno radi.

Na igri je radio studio Microïds, koji nam je doneo i originalne Syberia igre, a na igri se radilo još od 2009. godine, ali smo prve slike iz igre videli tek avgusta 2014. godine. Igra će izaći za sve sisteme (PC, iOS, Android) kao i za sve konzole ove generacije, računajući tu i Nintendo Switch.

U najnovijem trejleru igre smo saznali i zvanični datum izlaska. Igra na evropski tržište stiže 20. aprila

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!