PLAY! ; PLAY! Zine

Akcioni šuter STRAFE je izašao na Steamu

Puno buke se diglo oko igre STRAFE, prvenca Pixel Titans tima. U pitanju je first person shooter igra, koja bi trebalo da nas vrati nazad u vreme, pravo u 1996. godinu. Ako ste nostalgični za periodom kada FPS-ovi nisu praštali ni najmanje greške, a 3D grafika tek počela da se razvija, možda bi bilo dobro pogledate o čemu se radi u ovoj igri, i zašto se izdvaja od većine današnjih naslova i zbog čega su mišljenja toliko podeljena.

STRAFE je predstavljen kao veoma nasilna igra, u kojoj će vam ekran konstantno biti obojen crvenom bojom, a vi ćete biti stalno na ivici vaše stolice. Karakteriše ga veoma brz gejmplej i puno akcije koja definitvno neće prijati svačijem želucu. Ovaj indie naslov ide upravo na kartu da igra nije za sve, već samo za najupornije i najveštije igrače.

Vizelno je urađen u stilu kasnih devedestih, pa samim tim očekujte kockastu grafiku iz tog perioda, punu velikih piksela i modela sa malo poligona. Ali nikad se ne zna, možda je baš to ono što joj bude i dalo šmek. Inače, ovaj naslov ima i rougelike etiketu uz sebe, što bi značilo da imate samo jedan pokušaj da prođete kroz nju. A ako vam to ne pođe za rukom, moraćete da kliknete opet na New game. Pogledajte kako su Pixel Titans najavili svoju prvu igru u ovom launch trejleru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!