Vesti

Imamo puni trejler za Fallout TV seriju

Kao što je prošle godine najavljeno, predstojeća TV serija Fallout kompanije Amazon konačno će se emitovati u aprilu, a sve epizode će biti dostupne za strimovanje putem Prime Video-a 11. aprila. Sada, pred taj datum, imamo punu trejler, koji nam daje duži pogled na ono što možemo očekivati od serije.

Mnogi su već komentarisali koliko dobro izgleda serija Fallout do sada. Postoji dobra vernost kostimima i dizajnu seta. Prethodni teaser trejler je takođe bio dobro primljen. Sada imamo punu dužinu trejlera, koji nas upoznaje sa sveobuhvatnom premisom za prvu sezonu, kao i sa nekoliko glavnih likova koje ćemo pratiti.

Serija će pratiti novog stanovnika skloništa, koji napušta granice podzemnog bunkera da bi prvi put istražio površinski svet. U ovom trenutku, prošao je dug period vremena i Zemlja je opustošena nuklearnim oružjem, ostavljajući za sobom rase mutanata, pomešane sa drugim preživelim ljudima.

Trejler vrlo dobro hvata duh igara i uključuje dobru količinu humora. To je snažan početak, sada ćemo morati da vidimo koliko će serija rezonovati kada se sledećeg meseca pojavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top