PLAY! ; PLAY! Zine

Assassin’s Creed se vraća na mobilne uređaje

Najnovija igra u popularnom serijalu o ubicama iz senke je Assassin’s Creed Rebellion, koja će biti besplatna za preuzimanje za Android i iOS platformu. Ovaj naslov predstavlja strategijski RPG, koji će igračima pružiti unikatno iskustvo serijala kroz novi, osveženi dizajn, koji nas pomalo po dizajnu karaktera podseća na Lego igre.

Radnja igre je smeštena u 15. vek, za vreme moći španske inkvizicije, i igračima pruža mogućnost da izgrade sedište bratstva i treniraju nove ubice. Na prvi pogled, gejmplej dosta podseća na Fallout Shelter, kompanije Bethesda, ali se razlikuje po tome što se misije odigravaju i u spoljnoj sredini. Assassins Creed Rebelion dovodi preko 40 asasina, neki od njih su nam dobro poznati, kao: Ecio Auditore, Makijaveli, Agilar, i Klaudija.

Datum izlaska još uvek nije poznat, zna se da igra zahteva iOS 8 i Android 4.1, zajedno sa 2GB RAM-a. Ovo nije jedina igra Assassin’s Creed serijala koja je u razvoju, pošto 27. oktobra izlazi Assassin’s Creed Origins, novo ostvarenje u glavom serijalu franšize.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!